top of page

Kahve Tutkunları ve Baristalara Bayram Hediyesi Önerisi!

Arkadaşınız, ailenizden biri, sevgiliniz ya da eşiniz için özel bir bayram hediyesi mi almak istiyorsunuz? Hediye alacağınız kişinin kahveye düşkünlüğünü de biliyorsunuz ama ne alacağınıza karar veremiyorsanız bu yazımız ile size yardımcı olmaya çalışacağız. Karar vermeden önce alacağınız kişi eğer bir kahve tutkunuysa ona herhangi bir kahve ekipmanı almayı planlamak çokta doğru olmaz. Çünkü onun çoğu ekipmana sahip olduğunu ve her şeyi detaylı bir şekilde araştırmadan kahve ile ilgili alışveriş yapmayacağını göz önünde bulundurmalısınız.

Bu yüzden bir kahve tutkununa alınacak en güzel hediye ya daha önce deneyimlemediği yeni kahve çekirdekleri yada Pretty Caff markası tarafından kahve ekipmanlarının tasarım harikası doğal dokularından ilham alınarak üretilen küpe, kolye ve anahtarlık gibi aksesuarlardır. Kahve tercihi sizin ve hediye edeceğiniz kişinin damak lezzetiyle doğru orantılıdır. Bu sebeple alacağınız kahve hakkında öneride bulunmak bize düşmez. Hediye alacağınız kişi yeni tat ve lezzetlere açık ise böylelikle tatmadığı yeni bir kahveyi deneyerek tadım notlarına ekleyebilir.

İkinci olarak Pretty Caff ürünlerine değinecek olursak; metal döküm yöntemiyle küçük

bir atölyede üretilen aksesuarlar birçok kahve severin ilgisini çekiyor. Hediye alacağınız kadın veya erkek bu aksesuarları anahtarlığında, bileğinde, kulağında veya boynunda severek taşıyacaktır. Eğer hediye alacağınız kişi bir espresso bağımlısıysa ona portafiltre kolye, rozet veya anahtarlık alabilirsiniz. Fakat, demleme kahve tüketmeyi seven birine hediye alacaksanız chemex, v60 rozet veya kahve çekirdeği bileklik modellerini seveceğinden emin olabilirsiniz.



Caff Market çatısı altında sunulan bu takılar şirin mi şirin kahve çekirdekleri ve 3. nesil kahve demleme ekipmanlarının tasarım harikası doğal dokularından ilham alınarak tasarlanıyor. kahvenin heyecan verici yolculuğunun rüzgarında, küçük bir atölye içerisinde el emeği ve aşkla üretilen Pretty Caff ürünleri, kahve tutkunlarının tercihi oluyor. Aralarında kahve çekirdeği, v60, mokapot, Espresso kahve makinesi şeklinde küpeler, latte art, porta filtre şeklinde kolyeler, chemex, sifon demleme, kettle, kahve değirmeni şeklinde rozetler ve anahtarlıklar bulunan aksesuar serisi kahve tutkunlarının üzerinden düşmüyor.

#espresso #coffee #kahve #latteart #aksesuar #takı #hediye #bayramhediyesi #demlemekahve #coffeebrew

56 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page