top of page

Tamper Matı / Tamper Tutucu / Tamper Standı

Kahve hazırlarken doğru ekipman kullanmak her zaman için profesyonelliğinizi ve bu doğrultuda elde edeceğiniz ürünün kalitesini işaret eder. Tamper matı baristaların elini hızlandıran ve işini profesyonel bir şekilde yapmasını sağlayan olmazsa olmaz ekipmanlardan biridir.

Espresso hazırlarken portafiltre sepeti içerisine alınan kahveyi düzgün ve doğru oranda sıkıştırmak espressonuzun kalite ve lezzetini başlı başına etkileyen önemli bir noktadır. Espresso hazırlarken filtre sepeti içine konulan öğütülmüş kahve, tamper yardımı ile iyice sıkıştırılır. Oldukça pahalı olan kahve makinesi kaşıklarınızı namıdiğer portafiltrenizi bu kulanım esnasında tezgah üzerinde ezerek heba etmek istemezsiniz.





Tamper matı veya bir diğer ismiyle tamper tutucu kahve kaşığınızın çizilmesini ve ezilmesini önler. Ayrıca, kaşık yuvası sayesinde 53 mm'den 63 mm'e kadar farklı çaplarda olanbilen portafiltrelerin düzgün bir şekilde tamplenmesine yardımcı olur. Her tezgah, bar ve masaya uygundur ve sabitlenebilir. Köşeli ve silikon yapısı sayesinde kaymaz.


124 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page